Ni följer väl SHL?

Av | januari 15, 2019

djurgården hv71 SHL hockey

SHL eller Svenska Hockeyligan är något som jag och mina grabbar följer. Säsongen startade ju den 15 september sedan håller den på fram till 14 mars 2019. De lag som deltar i denna säsongen är Brynäs, Djurgården, Frölunda, Färjestad, HV71, Linköping, Luleå, Malmö, Mora, Rögle, Skellefteå, Timrå, Växjö och Örebro. Detta eftersom de kvalificerat sig till detta via resultat från förra säsongen samt genom kvalspel. De flesta matcher ser vi via tv, då det inte alltid går att åka och kolla live, men det kommer nog att bli ett par matcher som vi kommer att åka och se på riktigt om man så säger. Spelschemat finns på nätet, om även ni är intresserade av att åka på någon av dem. Det är alltid speciellt att se matcher live. Det blir en helt annan stämning när man sitter med en massa andra fans i publiken.

Mycket hockey i jul

Det kommer spelas en hel del matcher i december, runt jul. Bland annat kommer det att spelas d en 19 och 21 december och i mellandagarna är det hela tre matchdagar med sju matcher på samma dag, den 26, 28 och 30 december. Så det ser jag fram emot. Ser fram emot jul med så sett, det är alltid trevligt med lite ledigt och lite god mat. Sen så ska jag även se till att överraska grabbarna med lite hockeyrelaterade julklappar tänkte jag! Sen kanske det inte är omöjligt att jag unnar mig lite egna saker, som julklapp till mig själv. Ska bara komma på med vad jag ska ge min fru, då det inte är det lättaste. Men det löser sig väl! Kanske hon ska få presentkort på något, det kanske uppskattas? Får nog fråga henne vad hon önskar sig, så att det blir rätt!