Eventuellt blir det en hockeyresa!

Av | januari 15, 2019

djurgårdsbussen hockeyresa

Jag och mina grabbar gillar inte bara att spela ishockey, utan vi gillar även att titta på det. Vi kollar både SHL och NHL. Nu har vi kikat lite på att eventuellt åka till USA för att se NHL live. Det finns ju flera olika sidor på nätet som erbjuder ishockey-resor, där man kan välja att åka till NY, LA, Boston eller till Kanada. Så frågan är ju bara vilken stad man ska välja. Det vore ju trevligt att se flera matcher när man ändå åker så långt. Läste någonstans att då är det bra att välja New York, då de ofta spelar 2-3 hemmamatcher per resa. Sen vill man ju kanske även passa på att utforska den stad man reser till. Då är ju NY ett bra val, då det finns många sevärdheter.

Bävar lite för flygresan

Jag är inte jätteförtjust i att resa med flygplan, även om jag gjort det en del så sett. Men flyg till USA är ju ändå ganska många timmar. Jag brukar bli stel och svullen i benen och får ha kompressionsstrumpor precis som tanter brukar ha, fast jag är en man i mina bästa år. Men det är väl bra att ha dem på sig, så att benen mår bra. Jag köpte dom här på Sportsrehab. Mina grabbar har som tur inga problem med att flyga, det får jag väl tacka frugan för. Hon har ett bra pedagogiskt sätt att hantera dem på i alla situationer. Frågan är om hon vill åka med på denna resa. Hon är inte så intresserad av ishockey som vi är, men jag vet att hon dock gärna vill se New York. Ingen av oss har ju varit där innan. Så kanske ska låta henne ta med en väninna, som hon kan umgås med när vi är och kollar matcher.