Taifbloggen: Bottennapp mot Almtuna

Inställningen i första perioden påverkade matchen igenom. Drew Paris slarv i egen zon i vårt powerplay resulterade mål i baken. Att vi sedan har ett powerplay som inte skrämmer någon ja då blir det svårt att vinna sådana här matcher. 2-0 målet tycker man kanske att Johannes Jönsson  ska ta men det var mycket folk framför honom. 3-0 tycker jag  vi också bjuder på. Tingsryd saknade dock inte chanser och tryckte på ordentligt långa stunder i matchen men målen lyste med sin frånvaro.

Tingsryd måste komma tillbaka till det vägvinnande spelet. Man måste ha bättre fokus direkt från första nedsläppet. Man blandade ordentligt i laget idag och jag tyckte inte det gav någon effekt. Dags att glömma den här matchen och fokusera på nästa match.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Det här inlägget postades i .HockeyAllsvenskan, Almtuna, Tingsryd. Bokmärk permalänken.