Taifbloggen: Ragnewall spikade igen

Det här var målvakternas match. Wictor Ragnewall var matchens gigant. Han tog allt. Dominik Hasek hade varit grön av avund. Nja nästan i alla fall. Ragnewall hade rena rama cirkusakrobatiken när han räddad diubbel, trippel chanser för gästerna som måste ha mardrömmar på resan från Tingsryd. Man måste ge ett erkännande till Timrås målvakt  Adam Ohre. Han tog allt…nästan.

Matchen slutade 1-0 till hemmalaget. Målet i en vidlöppen kasse av lagets katen Robin Olsson. Kyle Hardy startade uppspelet som gjorde att Niklas Johansson som spelade fram Högberg som serverade Robin. Mycket snyggt.

Timrå spelade med en otrolig checking medan Tingsryd försvarade sig och kontrade. Bägge lagen slarvade ordentligt i passningsspelet och jag tyckte Tingsryd blev passiva och blev stillastående. Det här var inte Tingsryds bästa insats om man uttrycker det milt. Men det är en enorm styrka att vinna en sån här match. Lite plus vill jag dock dela ut.

1-0 Robin Olsson (Niklas Johansson/Joakim Högberg)

+++++ Wictor Ragnewall (Höll nollan och lite till)
++++ Niklas Johansson (Stark i defensiven. Nyttig)
+++ Robin Olsson (Matchvinnande mål och ett tungt ansvar i egen zon)
++ Måns Hermansson ( Bröt många passningar i egen zon
+ Kevin Ekman-Larsson (Stabil insats igen)

Tingsryd upp på andraplatsen i tabellen men de behöver komma tillbaka till sitt spel till nästa match. Timrå pressade TAIF med Tingsryds egna medicin.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Det här inlägget postades i .HockeyAllsvenskan, Timrå, Tingsryd. Bokmärk permalänken.