Taifbloggen: Örebro vann över Karlskrona

Karlskrona – Örebro 2-3 Publik : 3166
Dagens enda match slutade med seger för Örebro. Ett Örebro som vann med stor möda för de imponerade inte. Karlskrona hade inget vidare bra pp eller bp-spel. Däreomt var målvaktsspelet bra tills Leinonen åkte på en skada och fick utgå. Karlskrona har ett annat problem. Alla utvisningar man tar. Då missade ändå domaren en hel del hakningar och crosscheckingar.

Om Karlskronas målvakt åkte på en ljumskskada som det rapporteras kan det bli tufft för KHK. Det är en skada ingen målvakt vill ha. Det kan alltid bli svårt att komma tillbaka snabbt. Dessutom finns alltid den där gnagande oron att man ska slå upp skadan igen.

Emil Kåbergs skägg får vilken sopmaskin att rodna. Nedan en äldre bild av slutspelsskägg

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Det här inlägget postades i Karlskrona, Örebro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>