Taifbloggen: Händelserik dag på hockeyfronten

Det började i dur och slutade lite i moll för TAIF. Påskrifterna från firma Hilding, Laudius och Jonsson satt riktigt bra.

Under dagen kom det mera rapporter att Johannes skulle skriva på för KIK och på eftermiddagen fick jag det bekräftat av ”Gusten” via ett SMS. Jag hoppades i det längsta att han skulle vara kvar men som jag skrev innan idag så förstår jag honom.

För Kristianstad var det en toppvärvning. I kamp med Mörrum och Nybro drog de längsta strået. Jag gissar att Johannes och hans rådgivare tippar att KIK kommer vara ett lag som kommer vara bland de fyra bästa.

Det innebär att Martin Holst inte kommer att stanna i KIK. Jag tror att lagen som förlorade kampen om Jönsson nu ger sig in i kampen om Holst. Där finns nog även Halmstad med på ett hörn.

I just Halmstad blev det klart att trion Fredrik Nilsson, Oscar Winge samt Mats Papista  aviserat att dom lägger av att spela hockey i Halmstad Hockey. De fick också ett positivt besked när målvakten Mattias Pettersson ånyo ritade på för Halmstad

Det blev officiellt idag att Fredrik Söderström tränar Olofström. Dessutom gjorde man klart med backen Axel Nordholm från Oskarshamn. Ser bra ut för Blekingarna i väst.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Det här inlägget postades i .holger bloggar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>