Taifbloggen: Tunga påskrifter i Tingsryd

Förra säsongens succékedja som spelade till sig sig förstafemman i laget har kritat på för TAIF. De fick det lite tyngre i kvalserien och där de saknade de lite av den tyngd och erfarenhet som man behöver. Därför är det roligt att alla tre har ritat på samtidigt. De är en erfarenhet rikare och sett över hela säsongen har man imponerat väldeliga.

Trion stod faktiskt för hela 139 poäng förra säsongen. David Laudius 20år (15+24) hade +22 i +/- statistiken. Joakim Hilding 20 år var lagets poängkung över hela säsongen Han gjorde 51 poäng på 50 matcher. Han hade +25 i +/-.  

David Jonsson 24 år (29+20) var målkungen i trion. 49 poäng och +21 är en riktigt bra siffra. David har faktiskt levererat varje säsong i TAIF. Han har gjort 59 mål 56 ass. vilket är 115 poäng på 3 säsonger.

Trion kommer fortsätta att utvecklas under Mikael Tissels ledning. Nu har man fått ett års erfarenhet vad det gäller att spela och vinna i en grundserie. samma sak i allettan där alla lag är riktigt bra. Att spela playoff. Att spela i en tät och jämn kvalserie med ett intensivt matchande med långa resor. Man kom tvåa men var bättre än 3 allsvenska lag. Jag kan bara säga: Det ser riktigt, riktigt bra ut.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Det här inlägget postades i .holger bloggar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>