Taifbloggen: När börjar hockeyn igen


Mr TAIF-dog Teddy suktar efter mera hockey

Jag får alltid en frolic för varje poäng som TAIF vunnit när dom spelat hockey match. Inte nog med det .Jag fick ett grisöra för varje serieseger. Det är som 10 frolic. Det blir 101 frolic och två grisöron. Nu börjar jag bli lite sur för nu ha det gått en himla tid sedan jag fick en hockey-frolic. Så när f*n börjar hockeyn igen.


634 snåla Smålänningar köar en solig vårdag för att betala 80 spänn för att se på en hockeymatch på en TV skärm. Det var flera än på själva hockeymatchen i Haparanda.


Bilden är publicerad utan något som helst tillstånd av personen på bilden

Till sist vill jag bara visa nästa års slutspels-modé bland spelare och publik. Bara där är halva matchen vunnen. Kämpa TAIF. Nästa år bli vi farliga

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Det här inlägget postades i .holger bloggar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Taifbloggen: När börjar hockeyn igen

 1. martina skriver:

  När man kollar på bilden ”snåla Smålänningar som köar och betalar för att se på hockey på TV” lägger jag märke till att alla är killar……………..Tycker att jag känner igen din fotomodell när det gäller TAIF:s kommande mode. Jag tror att detta långa krulliga hår kan skymma sikten för spelare när de väl sätter på hjälmen. Kanske ska satsa på något mer ”rakt och kort”.Teddy har mailat till mig och sagt att han inte alls är så sugen på hockey egentligen. Hans husse sitter bara i ishallar och framför TV:n – det blir inte så många långa promenader som han önskar. Du ser ju hur han längtar ut genom rutan……….

  • Holger Berndt skriver:

   Tjejerna hade redan gått in. Du vet vi gentlemen: Damerna först. Jag tror inte att Teddy har mailat dig. Då hade han sagt det till mig. Vi har en öppen kommunikation mellan Husse och hund.

 2. Thomas skriver:

  …. så går det när man laddar upp med för mycket morötter till lunch inför en hockeymatch… det blir en blandning mellan Adde Malmberg och en Tibetansk munk….Teddy sa till mig i förtroende att han egentligen är en hängiven HV71 vovve, men tvingades vifta på svansen iförd en TAIF halsduk för sina Frolic…

 3. Holger Berndt skriver:

  HV ? När jag säger det, då brukar han lyft på ena benet och slå en sjua mot lykstolpen. Thomas du ska äta morötterna, inte röka dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>